samsung-galaxy-note8-dorazi-v-srpnu-a-bude-drahy
Novinka Samsung Galaxy Note8 dorazí v srpnu a bude drahý

Samsung Galaxy Note8 dorazí v srpnu a bude drahý

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 6. 2017 14:00 2

Pomalu se blíží představení phabletu Galaxy Note 8 od Samsungu. Není proto žádným překvapením, že na internet unikají další a další informace. O ty nejnovější se s námi podělil Evan Blass, známý pod přezdívkou @evleaks.

Reklama

Tento osvědčený „únikář“ nově tvrdí, že Galaxy Note8 bude vůbec nejdražším smartphonem v historii Samsungu. Jeho prodejní cena má činit astronomických 999 eur, tedy v přepočtu asi 26 tisíc korun.Případní zájemci zpočátku budou moci vybírat z černé, modré a zlaté barevné varianty.

Podle různých zdrojů dojde k představení očekávaného tabletofonu v New Yorku, a to 26. srpna. Do prodeje se pak smartphone dostane v září. Dlouhou dobu se předpokládalo, že Galaxy Note8 bude mít senzor otisků prstů integrovaný přímo v displeji. Nakonec se tak ale nestane.

Potvrdil to nedávno jeden z představitelů jihokorejského gigantu, který mimo jiné dále uvedl, že tato technologie ještě není tak daleko, aby splňovala mimo jiné požadované bezpečností parametry. Zatím má integrace čtečky do displeje své technologické limity a firma po loňském fiasku s modelem Note 7 nechce nic riskovat.

Samsung Galaxy Note8 launches late September for nearly €1,000https://t.co/7sXA8F7sly pic.twitter.com/g9HmgheoBF

— Evan Blass (@evleaks) June 23, 2017

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama