rychla-autonabijecka-huawei-ap38-pred-prazdninami-zlevnuje
Novinka Rychlá autonabíječka Huawei AP38 před prázdninami zlevňuje

Rychlá autonabíječka Huawei AP38 před prázdninami zlevňuje

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 6. 2017 16:00

Pro uživatele, kteří tráví nezanedbatelný čas cestováním v autě do práce a z práce, je autonabíječka dnes již samozřejmostí. S blížícím se létem ji pak v rámci dovolených a výletů mohou jako velmi užitečné zařízení shledat i další uživatelé. Vyzkoušejte autonabíječku Huawei AP38 s podporou rychlého nabíjení SuperCharge, která nyní zlevňuje. Její doporučená maloobchodní cena činí 999 Kč.

Reklama

Společnost Huawei na českém trhu nabízí designovou černo-stříbrnou autonabíječku AP38, která podporuje technologii rychlého nabíjení.  Díky SuperCharge nevelké zařízení výrazně dobije chytrý mobilní telefon (který rovněž podporuje tuto technologii) i během krátké chvíle strávené při cestě autem.

Huawei AP38 nabízí nabíjecí standard 5V/1A spolu s rychlým nabíjením 9V/2A či 5V/2A nebo ještě rychlejším nabíjením SuperCharge 5V/4,5A. Díky dvěma USB zdířkám lze mít během nabíjení smartphonu připojené i další elektronické zařízení využívající tento standard. V balení je k dispozici také metr dlouhý USB-C kabel.

Doporučená maloobchodní cena autonabíječky Huawei AP38 v ČR činí 999 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama