nove-bezrameckove-herni-monitory-aoc-agon-jsou-jiz-k-dispozici
Novinka Nové bezrámečkové herní monitory AOC AGON jsou již k dispozici

Nové bezrámečkové herní monitory AOC AGON jsou již k dispozici

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 6. 2017 09:00 1

Společnost AOC oznamuje, že její dva nové herní monitory AGON s téměř bezrámečkovým designem a poloměrem zakřivení displeje 1 800 mm jsou nyní dostupné v obchodech.

Reklama

Oba monitory se pyšní VA panelem s poměrem stran 16:9 a tenkým rámečkem, který v podstatě nalezneme jen na jejich spodní straně. 31,5palcový model AG322QCX oživuje detaily díky rozlišení 2 560 × 1440 px, zatímco kompaktnější 27palcový AG272FCX nabízí rozlišení 1920 × 1080 px.

Dále se obě novinky mohou pochlubit 144Hz obnovovací frekvencí a podporou technologie AMD FreeSync. Ve výbavě jim nechybí ani funkce Low Input Lag Mode, který obchází interní videoprocesy a zaručí tak ještě rychlejší odezvu i okamžité plnění povelů. Shadow Control pak hráčům umožňuje vnímat detaily i v příliš světlých, nebo naopak tmavých oblastech. Díky přiloženému ovladači QuickSwitch mohou hráči snadno změnit nejrůznější předvolby a nastavení bez nutnosti navigace prostřednictvím OSD menu.

Nové monitory navíc v rámci většího komfortu chrání oči během dlouhého hraní prostřednictvím technologie Flicker-Free a módu Low Blue Light. Pro zdravé držení těla je tu zase stojan Ergo Base, který nabízí naklonění, otočení a upravení výšky monitoru. Tohle všechno doplňuje upravitelné LED osvětlení na zadním a předním spodním rámečku, sklápěcí držák pro sluchátka nebo držátko k přenášení monitoru.

Monitory AGON AG322QCX a AGON AG272FCX najdete v prodeji za cenu 16 189 Kč a 12 139 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama