nova-ceska-znacka-apple-prislusenstvi-appleking
Apple Novinka Nová česká značka Apple příslušenství AppleKing

Nová česká značka Apple příslušenství AppleKing

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 6. 2017 17:00

Internetový obchod AppleKing.cz představuje vlastní značku příslušenství pro Apple produkty. Prodejce navrhl zboží své značky na základě zákaznického průzkumu a zpětné vazby od zákazníků. Mezi hlavní produkty patří kryty a pouzdra, kabely, držáky, ale i další příslušenství.

Reklama

„Náš internetový obchod působí v Česku, Slovensku a Maďarsku. Pro vytvoření vlastní značky jsme se inspirovali našimi statistikami u dlouhodobě nejlépe prodávaného zboží, které je zároveň dobře hodnocené. Chtěli jsme také vyjít vstříc všem zákazníkům, tudíž představujeme zboží ve více cenových relacích,“ uvádí Tomáš Berka, majitel obchodu.

Samotnému představení nové značky předcházelo testování zboží zákazníky v showroomech prodejce a zapracování jejich návrhů.

Podmínkou zahrnutí do sortimentu byly jak funkční a designové požadavky, tak i cena vhodná pro český trh. I když jsou samotné produkty Apple obecně dražší, zákazníci u AppleKing najdou ve více cenových relacích, od těch levnějších po dražší zboží pro náročné.

Internetový obchod AppleKing.cz vznikl před osmi měsíci. Zaměřuje se na kompletní sortiment příslušenství pro Apple produkty. Internetový obchod v současné době působí také na Slovensku a v Maďarsku, a v příštích měsících otevře pobočku v Rumunsku, kde také plánuje představit svou značku produktů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama