krypton-700-nova-herni-mys-od-genesis
Novinka Krypton 700 - nová herní myš od Genesis

Krypton 700 - nová herní myš od Genesis

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 6. 2017 11:45

Značka herního vybavení Genesis představuje myš Krypton 700. Ta se může pochlubit RGB podsvícením, snímačem s vysokým rozlišením a spínači Omron s dlouhou životností.

Reklama

Počítačová myš Krypton 700 je vybavena optickým senzorem PMW 3310, který umožňuje měnit nastavení citlivosti v rozsahu od 400 do 7 200 DPI.  Navíc je možné během hry díky tlačítkům umístěným nad rolovacím tlačítkem rychle přepínat mezi pěti přednastavenými úrovněmi.

Dále myš dostala do vínku vnitřní paměť i ovládací software, který nabízí několik možností individualizace. Hráči tak mohou měnit nastavení a ukládat jednotlivé profily i vytvářet makra, tedy kombinace několika tlačítek spojených do jednoho. Celkem má myška osm tlačítek a spínače s životností 20 milionů kliknutí.

Krypton 700 je další z řady myší s RGB podsvícením značky Genesis, ale první s funkcí Chroma, která podporuje různé světelné efekty.

Myš Genesis Krypton 700 je k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a doporučená koncová cena včetně DPH je 853 Kč.

Krypton 700 - nová herní myš od Genesis
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama