pocitacove-skrine-evolveo-ray-2-a-ray-4-v-prodeji
Novinka Počítačové skříně Evolveo Ray 2 a Ray 4 v prodeji

Počítačové skříně Evolveo Ray 2 a Ray 4 v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 6. 2017 20:00 3

Evolveo uvádí na trh dvě novinky ze své nabídky počítačových skříní. Ray 2 a Ray 4 jsou modely z kategorie full ATX midi tower, které na první pohled zaujmou svým designem, jemuž dominují předinstalované ventilátory s 33bodovým LED podsvícením a prvky z tvrzeného skla.

Reklama

Oba typy skříní jsou určeny pro základní desky podporující platformu Intel i AMD. Vedle formátu ATX jsou však kompatibilní i s formátem micro ATX. Napájecí zdroj se umísťuje jako u většiny dnešních skříní do dolní části, kde dochází ke snazšímu odvodu tepla. Jednotlivé komponenty uvnitř počítače jsou před prachem chráněny prachovým filtrem, který je instalován v mřížce čelního panelu. Skříně mají průhlednou bočnici z temperovaného skla, která umožňuje pohled na jednotlivé zvolené komponenty počítače.

Skříň Evolveo Ray 2 nabízí prostor pro tři disky velikosti 3,5 palce, případně pro dva 2,5palcové. Tento model je kompatibilní s VGA kartou o šířce 415 mm a lze do ní umístit chlazení CPU do výšky 163 mm. Tři předinstalované přední ventilátory a čtvrtý zadní zajišťují dostatečné chlazení. Všechny přitom mají využívat kvalitní ložiska, která zaručují nejen tichý, ale především bezproblémový a dlouhodobý provoz.

V případě skříně Evolveo Ray 4 je chlazení zajištěno pěticí předinstalovaných ventilátorů o průměru 120 mm. Vnitřní prostor pak je navržen pro maximální šířku VGA karty 400 mm. Maximální výška chladiče procesoru je 163 mm. Pevné disky včetně 2,5palcových SSD se snadno instalují a je k nim i snadný přístup. Pro další rozšíření konfigurace PC je připraveno až sedm slotů PCI.

Dostupnost a cena

Na obě skiříně je poskytována dvouletá záruka. Doporučená koncová cena modelu Evolveo O Ray 2 je 1 499 Kč včetně DPH. Cena Evolveo Ray 4 je 1 460 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama