shield-v-ramci-geforce-now-nabidne-multiplayerovy-titul-paragon
Novinka SHIELD v rámci GeForce NOW nabídne multiplayerový titul Paragon

SHIELD v rámci GeForce NOW nabídne multiplayerový titul Paragon

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 6. 2017 15:30

Multiplayerový titul Paragon od Epic Games je ode dnešního dne možné streamovat v rámci služby GeForce NOW. Stačí jen vzít do ruky ovladač, přizvat partu kamarádů a ponořit se do strhující bitevní vřavy.

Reklama

Hra byla dosud dostupná na PC a PS4, nyní však přichází jako „free-to-play“ i na SHIELD. Paragon je MOBA (multiplayer online battle arena) hra z pohledu třetí osoby, kde proti sobě soupeří až pět hráčů na každé straně. Stává se tak první hrou tohoto typu v nabídce GeForce NOW. V rámci služby jde také o druhý ryze multiplayerový titul po nedávno uvedených Marvel Heroes.

Paragon využívá Unreal Engine 4, díky němuž se hráči mohou těšit na skvělou vizuální stránku i soubojový systém, který bude výzvou pro jejich reflexy i taktické myšlení. Klíčové prvky hry spočívají ve znalosti map, týmové spolupráci a perfektní znalosti silných i slabých stránek jednotlivých postav.

Ve hře bude navíc každé tři týdny představen nový hrdina, což do ní vnese v pravidelných časových odstupech novinky jak pro nováčky, tak pro ostřílené veterány. Video deník vývojářů ze studia Epic Games (tvůrci například sérií Unreal Tournament nebo Gears of War) je dostupný na této adrese.

Zdroj: nVidia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama