rog-extreme-gaming-vi-cesko-nemecky-souboj-ve-vysce-60-metru-nad-prahou
Novinka ROG Extreme Gaming VI: česko-německý souboj ve výšce 60 metrů nad Prahou

ROG Extreme Gaming VI: česko-německý souboj ve výšce 60 metrů nad Prahou

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 6. 2017 16:00 5

Šestý díl populární série ROG Extreme Gaming, ve kterém poměří síly přední český tým eXtatus se soupeři z německé Penty v populární hře Counter-Strike: Global Offensive, proběhne v srdci Prahy na speciální plošině zavěšené na jeřábu ve výšce 60 metrů nad zemí. Program startuje v sobotu 3. června od 11 hodin v areálu Riegrových sadů. Vstupné je zdarma a přímý přenos akce budete moci sledovat i na webu.

Reklama

Šesté dějství oblíbené exhibice špičkových gamerů se vrací do Prahy, tentokrát do Riegrových sadů. Vůbec první díl ROG Extreme Gaming se totiž uskutečnil na plovoucím pontonu na Vltavě. Poté série zavítala do slavné vyhlídkové věže ve tvaru létajícího talíře na mostě SNP v Bratislavě, na vrcholy Sněžky v Krkonoších a Lomnického štítu ve Vysokých Tatrách, a konečně do legendárního polského solného dolu Wieliczka u Krakova. I tentokrát půjde o hraní v extrémních podmínkách - proběhne na speciální plošině, zavěšené na ramenu jeřábu ve výšce 60 metrů nad zemí.

Herní bitva profesionálů zdaleka nebude jediným bodem programu. Předcházet mu bude exhibice dívčího týmu ROG female proti výběru největšího českého youtubera MenTa. Pro návštěvníky jsou připraveny turnaje o zajímavé ceny na herních noteboocích ze série Republic of Gamers. Zahrát si návštěvníci mohou i v Microsoft Xbox herní zóně a chybět nebude Monster Chill Out zóna.

Akcí budou provázet moderátoři z herního světa - Alžběta Trojanová a Radek „Sterakdary“ Starý. Komentování zápasu se ujmou – Damien „DeeThane Dante a Ivan „Dev1“ Lazarov.

Lákadlem pro návštěvníky bude i soutěž o herní notebook ROG GL553 a přichystané budou pro přítomné i exkluzivní slevy na všechny Asus notebooky ze série Republic of Gamers (ROG).

Speciálním bonusem pro diváky v Riegrových sadech je šance nechat se společně s MenTem nebo DeeThanem vyvézt na herní plošině nahoru a užít si výhled na Prahu z šedesátimetrové výšky.

Více informací a přehled předchozích dílů najdete na internetových stránkách www.extreme-gaming.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama