western-digital-predstavil-ssd-s-technologii-3d-nand-a-64-vrstvami
Novinka Western Digital představil SSD s technologií 3D NAND a 64 vrstvami

Western Digital představil SSD s technologií 3D NAND a 64 vrstvami

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 5. 2017 10:30

Western Digital představuje své první SSD, který využívají technologii 3D NAND se 64 vrstvami. Tento technologický milník umožní v budoucnu dodávat na trh nové, inovativní solid-state disky s nižší spotřebou i vyšším výkonem a vyšší odolností a kapacitou.

Reklama

„Dodávky SSD s technologií 3D NAND a 64 vrstvami pro segment PC jsou významným krokem v období přechodu na nové technologie. Současně s novými disky nabízíme našim zákazníkům i dlouhotrvající benefity,“ říká Mike Cordano, prezident společnosti Western Digital a dodává: „Tyto nové, vylepšené SSD disky značek WD a SanDisk osloví velkou základnu uživatelů výpočetní techniky, kteří hledají benefity současných nejnovějších technologií.”

WD Blue SATA

Podle výrobce tato produktová řada osloví hlavně počítačové nadšence, systémové integrátory a resellery. SSD WD Blue 3D NAND SATA se vyznačují hodnotou MTTF, která dosahuje 1,75 milionu hodin. Disky mají certifikaci laboratoře WD Functional Integrity Testing Lab (F.I.T. Lab). Navíc k nim mohou uživatelé zdarma stáhnout ovládací nástroje a aplikace Acronis True Image, klonovací software WD Edition a software pro ovládací rozhraní WD SSD Dashboard, které zajistí stálý výkon, monitorování kapacity disku a aktualizace firmwaru.

SSD SanDisk Ultra 3D

Tyto disky cílí na počítačové hráče a kreativní nadšence, kteří chtějí vylepšit své počítače. SSD SanDisk Ultra 3D jsou ideální pro jednoduché upgradování stávajících systémů. Vyznačují se i certifikovanou odolností proti otřesům a vibracím.

Dostupnost a cena:

SSD WD Blue 3D NAND SATA budou k dostání v kapacitách 250 GB a 500 GB a 1 a 2 TB, ve formátech 2,5 palce (7 mm) a M.2 2280. Jako u všech SSD Western Digital, je i tato řada certifikována laboratoří WD F.I.T Lab pro kompatibilitu s většinou hlavních platforem. Modely SanDisk Ultra 3D se pak v obchodech objeví v provedení 250 GB, 500 GB, 1 TB a 2 TB ve formátu 2,5 palce.

Obě řady se vyznačují rychlostmi sekvenčního čtení a zápisu 560 MB/s respektive 530 MB/s. Je na ně také výrobcem poskytována tříletá záruka a doporučená koncová cena začíná na 100 dolarech.

Western Digital představil SSD s technologií 3D NAND a 64 vrstvami
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama