spotrebitelske-grafiky-vega-prijdou-az-v-polovine-leta
Novinka Spotřebitelské grafiky Vega přijdou až v polovině léta

Spotřebitelské grafiky Vega přijdou až v polovině léta

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

31. 5. 2017 09:15 59

AMD na své prezentační akci upřesnilo informace o svých budoucích produktech a to včetně dlouho očekávaných grafik architektury Vega. 

Reklama

Modely Radeon RX Vega pro běžné spotřebitele, které už dlouho očekáváme jako odpověď na high-endové grafiky GeForce architektury Pascal od Nvidia, se oproti původním plánům a spekulacím výrazně zpozdí. První grafika architektury Vega, která má demonstrovat možnosti čipu Vega 10, nese přízvisko Vega Frontier Edition a spatří světlo světa už koncem příštího měsíce, konkrétně 27. června.

Spotřebitelské grafiky Vega přijdou až v polovině léta
i Zdroj: PCTuning.cz

Tato grafika bude ale oproti běžným spotřebitelským modelům předražená a nenabídne finální optimalizace. Cílit tak nebude na širokou veřejnost, ale určena bude spíše vývojářům pro vývoj a optimalizaci softwaru a her pro tuto architekturu. Oficiální start spotřebitelských grafik Vega ale AMD naplánovalo až měsíc následující.Objevit by se totiž měly ve své (snad již finální) podobě v rámci akce SIGGRAPH 2017, která se koná od 30. července do 3. srpna letošního roku.

Spotřebitelské grafiky Vega přijdou až v polovině léta
i Zdroj: PCTuning.cz

Těsně v závěsu za touto akcí se tedy snad již konečně dočkáme zahájení prodeje dlouho očekávaného produktu. Samo AMD nedávno potvrdilo, že doposud ladí pracovní frekvence, aby byla grafika co nejvíce konkurenceschopná. Potvrdily se tak nedávné informace, které vám přinesl kolega. 

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama