nvidia-nabidne-novou-generaci-hernich-pc-geforce-gtx-battlebox
Novinka Nvidia nabídne novou generaci herních PC GeForce GTX Battlebox

Nvidia nabídne novou generaci herních PC GeForce GTX Battlebox

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

30. 5. 2017 14:00

Společnost Nvidia chce hráčům, kteří se až tolik nevyznají ve stavbě PC, nebo zkrátka mají potíže s výběrem vhodného sestaveného PC, ulehčit jejich rozhodování a přijít s GeForce GTX Battlebox stolními PC, které navrhla ve spolupráci s nejlepšími staviteli počítačů a profesionálními hráči.

Reklama

GeForce GTX Battlebox se bude vyznačovat jako silné herní PC, které nabídne to nejlepší na poli procesorů, GPU a pamětí. Součástí sestavy je také optimální herní monitor. Nejprve by měly pod značkou GeForce GTX Battlebox dorazit na trh dvě sestavy, označené jako Ultimate a Essential.

Nvidia nabídne novou generaci herních PC GeForce GTX Battlebox
i Zdroj: PCTuning.cz

Už přízvisko Ultimate nám dává na vědomí, že půjde o lépe vybavený stroj s tím nejlepším na trhu. Jedná se tedy o sestavu pro ty nejnáročnější. Tato sestava je také ideální na hraní ve 4K rozlišení, nebo pro provoz VR headsetů. Vybavená může být buď jedním z procesorů Core i7 Kaby Lake, nebo AMD Ryzen 7. 

O grafický výkon se zde stará vlajková loď od Nvidia GeForce GTX 1080 Ti. Procesoru sekunduje minimálně 16 GB pamětí DDR4 a to v nejnižší konfiguraci. Disk řeší samozřejmě SSD, které může být doplněno o HDD. Chybět by neměl ani NVidia G-Sync monitor a předinstalovaný systém Windows 10. Poněkud slabší pak budou sestavy Battlebox Ultimate, které zacílí na hráče méně náročnějších titulů, jako je Overwatch, či League of Legends.

Zaměření odpovídají i o něco slabší komponenty pro plynulé hraní ve Full HD. Konkrétně budeme mít na výběr procesory Core i5, nebo AMD Ryzen 5 společně s  8 i více GB pamětí a SSD. I zde budou sestavy dodávány s G-Sync monitorem a Windows 10. Grafický výkon pak zajistí GeForce GTX 1060 6 GB. Oficiálním partnerem Nvidia pro náš trh je značka HAL3000. 

Nvidia nabídne novou generaci herních PC GeForce GTX Battlebox
i Zdroj: PCTuning.cz

Ta má v současnosti v nabídce zatím pouze model Essential s procesorem Core i5-7400, GTX 1060 Armor od MSI, 120GB SSD Kingston SSDNow, 1TB HDD WD Caviar Blue a 16 GB pamětí HyperX Fury Black. Základní deska je B150 PC Mate od MSI, zdroj EVGA 500 BQ a vše je poskládané do skříně Sharkoon VG4-W. Předinstalovaná je 64bitová vrze Windows 10. To vše s cenovkou 28 990 Kč, ale český prodejce ale v sestavě nedodává monitor.  

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama