navigace-sygic-se-naucila-fulltextove-vyhledavat
Novinka Navigace Sygic se naučila fulltextově vyhledávat

Navigace Sygic se naučila fulltextově vyhledávat

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 5. 2017 05:00

Společnost Sygic dále vylepšuje svou navigační aplikaci pro operační systém Android. Tentokrát přidává fulltextové vyhledávání, které uživatelům umožní rychlejší a snazší nalezení lokalit, bez zbytečného zdržování.

Reklama

Podle vývojářů vylepšené fulltextové hledání aplikace přispěje k tomu, aby cestování autem bylo ještě příjemnější. Už před časem přitom firma do své populární navigace implementovala funkci bodů zájmu, která řidičům umožňuje zobrazit hodnocení z aplikací Foursquare a Yelp, a rovněž kontaktní údaje, provozní dobu, a dokonce i cenovou kategorii.

Funkce Sygic Smart Bluetooth se pak uživatelů automaticky zeptá, zda chce navigaci použít i pro jízdu domů. Stačí nastavit lokality bydliště a pracoviště a časy odjezdu z těchto míst a navigace se postará o ostatní. Novou funkcí pro uživatele systému Android je Sygic One Tap, díky které mohou uživatelé uložit lokalitu na plochu systému chytrého telefonu (např. Market Street v San Franciscu) a jedním klepnutím pak mohou kdykoliv spustit navigaci do tohoto místa.

Sygic: GPS Navigace a Mapy je v současnosti nejčastěji stahovanou navigační aplikací pro chytrá zařízení a automobily na světě. Výrobce uvádí, že ji využívá 150 milionů zákazníků a toto číslo stále stoupá. Mezi uživateli je populární hlavně proto, že uchovává mapová data v zařízení a funguje bezchybně i bez připojení k internetu. Díky tomu šetří datové přenosy a náklady na roaming. Další velkou výhodou je aktualizace map zdarma, která probíhá několikrát ročně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama