benq-odhaluje-monitor-pro-designery-pd2710qc-s-usb-c
Novinka BenQ odhaluje monitor pro designery PD2710QC s USB‑C

BenQ odhaluje monitor pro designery PD2710QC s USB‑C

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 5. 2017 20:00 3

Novinka PD2710QC určená zejména designerům nabízí IPS panel s QHD rozlišením 2560 x 1440 pixelů, 100% pokrytí barevného prostoru sRGB a Rec. 709, speciální režimy CAD/CAM a také dokovací stanicí dostupnou přes USB-C rozhraní.

Reklama

Monitor je vyhotoven z šedého broušeného kovu, je výškové nastavitelný, umožňuje tedy naklopení i otočení až do pozice pivot a montáž na stěnu ve standardu VESA. Samotný displej úhlopříčky 27 palců pak je zasazen do sedm milimetrů úzkého rámečku. Konektivitu zajištují dva DisplayPorty, jeden HDMI konektor a port USB-C, pomocí kterého lze mimo jiné také nabíjet notebook nebo jiné mobilní zařízení, přenášet data, připojit se na internet a reprodukovat video a audio. Dokovací stanice disponuje celkem čtyřmi porty USB 3.1 Gen 1, USB-C konektorem a rozšířením DisplayPort. Dále nechybí RJ-45, 3,5mm audio jack a síťový vypínač.

Použitý IPS panel s QHD rozlišením 2 560 × 1 440 px by měl nabídnout přesné a konzistentní barvy se širokými pozorovacími úhly s prestižní certifikací Technicolor. Dostupné režimy CAD/CAM, animace a Darkroom mód pak zase zvýrazní příslušné charakteristiky obrazu, aby jej maximálně optimalizovaly pro danou aplikaci či použití. Komfort při používání i zdraví uživatelů při dlouhých pracovních úsecích řeší BenQ PD2710QC za pomoci technologií Flicker-free a Low Blue Light, které zamezují blikání na pozadí, resp. redukují množství vyzařovaného modrého světla.

Monitor BenQ PD2710QC je dostupný za doporučenou koncovou cenu 17 990 Kč s DPH v České republice.

BenQ odhaluje monitor pro designery PD2710QC s USB‑C
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama