lg-v10-brzy-dostane-update-na-android-7-0
Novinka LG V10 brzy dostane update na Android 7.0

LG V10 brzy dostane update na Android 7.0

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 5. 2017 10:00

Majitelé chytrého telefonu LG V10 se dvěma displeji a konstrukcí, která je opravdu bytelná, se mohou v brzké době těšit na zásadní softwarový update. Podle našich informací totiž firma pro tento model zhruba za dva týdny vydá Android 7.0 Nougat.

Reklama

Součástí firmwaru přitom nebude jen nový operační systém, ale také nejnovější balík bezpečnostních záplat společnosti Google a inovované uživatelské prostředí UX, které by mělo vycházet z toho, jaké najdeme u nástupnického modelu LG V20.

Na závěr připomeňme výbavu LG V10. Smartphone má displej s úhlopříčkou 5,7 palce a QHD rozlišením (1 440 × 2 560 pixelů). Unikátní je pak zejména druhý displej sloučící pro notifikace a různé funkce, který je umístěný nad tím hlavním. Procesorem je šestijádrový Snapdragon 808, který není absolutně tím nejvýkonnějším, ale síly má přesto dostatek. Navíc tu jsou 4 GB RAM.

Telefonu dále nechybí 16Mpx fotoaparát, čtečka otisků prstů či čelní dvojitý foťák snímač pro autoportréty, který uživateli nabízí dva módy úhlu záběru. Standardní je 80°, rozšířený pak 120°. V neposlední řadě se LG V10 může pchlubit rámem z chirurgické oceli na bocích a zadním krytem Dura Skin, který je odolný proti škrábancům a přitom jemný na dotek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama