aplikace-sygic-travel-nove-podporuje-3d-touch
Apple Novinka Aplikace Sygic Travel nově podporuje 3D Touch

Aplikace Sygic Travel nově podporuje 3D Touch

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 5. 2017 12:00

Majitelé chytrých telefonů značky Apple, konkrétně modelů iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 a iPhone 7 Plus mohou při plánování výletů a dovolených využít nově technologii 3D Touch v iOS aplikaci Sygic Travel. Ta umožňuje vytvořit výlet nebo otevřít poslední použitý itinerář přímo z domovské stránky mobilu. Stačí na ikonku aplikace namísto kliknutí více přitlačit.

Reklama

3D Touch však usnadní i práci s uvnitř aplikace samotné. V nejrůznějších seznamech, například mezi hotely, turistickými místy nebo v nabídce prohlídek, si lidé prostřednictvím delšího stisku snadnou mohou zobrazit detail konkrétního místa nebo hotelu, aniž by jej museli plně otevřít. Rychle si tak lze zobrazit základní popisek nebo si zobrazit fotku. Stejný postup se dá použít i s externími odkazy.

iOS aplikaci Sygic Travel si doposud stáhlo 1,5 milionu lidí z celého světa a v posledním roce si ji nejvíce oblíbili uživatelé z USA, Francie a z Německa. V hlavní letní sezóně ji využije celkově až půl milionu uživatelů měsíčně, dodává Sygic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama