the-surge-se-pripomina-startovacim-trailerem
Novinka The Surge se připomíná startovacím trailerem

The Surge se připomíná startovacím trailerem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 5. 2017 14:30 3

Herní vydavatel Focus Home Interactive vypustil nový trailer na připravované akční RPG The Surge, na němž pracují vývojáři ze studia Deck 13 (Lords of the Fallen). Video připomíná, že příchod hry se nezadržitelně blíží – na PC, PlayStation 4 a Xbox One vychází už v úterý 16. května.

Reklama

The Surge se odehrává v dystopické budoucnosti, kdy naše planeta pomalu ale jistě umírá a zbytky populace se ukrývají v přelidněných městech. V tiskové zprávě vývojářů se pak dočteme: „Umět vyvážit riziko a zisk je při soubojích ve hře The Surge klíčové, neboť jedinečný systém kořisti vám poskytuje větší kontrolu nad tím, co z poražených nepřátel získáte. V brutálním souboji zaměřujte jednotlivé části těla, poškoďte je kombinací vertikálních a horizontálních útoků a posléze danou část zcela odsekněte – a to, co useknete, přímo ovlivní, kterou část vybavení získáte jako kořist. Při střetu s nepřítelem budete čelit obtížnému rozhodnutí: zaměříte se na neozbrojenou část těla, aby byl souboj kratší, nebo zariskujete a vrhnete se do delšího a nebezpečnějšího boje, abyste měli šanci na získání nové součásti vybavení?

Počítejte s tím, že se budete muset utkat s těmi nejnáročnějšími protivníky, takže rychlost a zaujetí správné pozice jsou velmi důležité. Pomocí svých exo-posílených úskoků, bloků, skrčení a skoků se vyhýbejte útokům, ale hlídejte si výdrž a snažte se vždy být na správném místě, abyste mohli zasáhnout kýženou končetinu – anebo abyste se vyhnuli potenciálně smrtící ráně. Pravidla souboje platí pro vás i pro vaše nepřátele: když vás zasáhnou do neozbrojené končetiny, sejmou vás rychleji. Využívejte slabin svých protivníků a zároveň vyvažujte ty svoje, abyste si z boje mohli odnést jejich výbavu!“.

Níže jsou zobrazeny  požadavky na hardware ke hře The Surge.

Minimální požadavky:

OS: Windows 7 (64 bit)

Procesor: Intel i5-4690K - 3.5 GHz / AMD FX-8320 - 3.5 GHz

Grafika:NVIDIA GeForce GTX 560Ti / ATI Radeon R7 360

DirectX: 11.0

RAM: 8 GB

HDD: 15 GB

Doporučené požadavky:

OS: Windows 7/8.1/10 (64 bit)

Procesor: Intel Core i7-3820 - 3.6 GHz / AMD FX-8370 - 4.0 GHz

Grafika: NVIDIA GeForce GTX 970 / ATI Radeon RX 480

DirectX: 11.0

RAM: 16 GB

HDD: 15 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama