asus-rog-gladius-ii-mys-pro-hrace-fps-strilecek
Novinka Asus ROG Gladius II: Myš pro hráče FPS stříleček

Asus ROG Gladius II: Myš pro hráče FPS stříleček

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 5. 2017 15:00

Herní myš Gladius II se vyznačuje ergonomickým designem pro praváky, optimalizovaným pro FPS střílečky. Vybavena je kvalitními spínači Omron a také technologií Aura RGB s podporou funkce Aura Sync, takže ji hráči mohou nejen ozvláštnit světelnými efekty, ale zároveň také synchronizovat s dalším hardwarem od firmy Asus.

Reklama

Gladius II je nová herní myška z řady Republic of Gamers, která používá kvalitní spínače Omron s dlouhou životností – firma uvádí minimálně 50 milionů kliknutí. V balení je navíc připravena další dvojice spínačů japonské výroby určená pro ty, kteří preferují vlastní styl a stisk tlačítek.

Myš je vybavena dpi tlačítkem, který umožňuje okamžité přepínání mezi dvěma odlišnými úrovněmi citlivosti. Tlačítko umožňuje snížit parametr na minimum a zaměřit cíl s větší přesností nebo se rychleji posunovat po obrazovce. Jakmile hráč toto tlačítko uvolní, dpi se nastaví zpět do svých původních hodnot – maximem optického snímače je 1 200 dpi.

Model Gladius II se k počítači připojuje pomocí dvoumetrového pleteného kabelu nebo metrového gumového kabelu, který hráči ocení na LAN party. Speciální mechanismus drží kabel na svém místě, zároveň však uvolněním zámečku umožňuje jednoduchým způsobem jej odejmout. Součástí výbavy je i technologie Aura RGB s tím, že uživatelé mohou synchronizovat osvětlení myši s dalšími produkty Asus, které podporují Aura Sync.

Optická herní myš Gladius II se dodává s přenosným sáčkem ROG pro praktickou ochranu myši na cesty a v Česku ji můžete zakoupit za doporučenou cenu 2 399 Kč.

Asus ROG Gladius II: Myš pro hráče FPS stříleček
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama