samsung-galaxy-s8-je-oficialne-v-prodeji
Novinka Samsung Galaxy S8 je oficiálně v prodeji

Samsung Galaxy S8 je oficiálně v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 4. 2017 14:00

Tuzemští prodejci začali prodávat smartphone Galaxy S8  (+), který oproti předchůdci přináší vyšší výkon, větší displej, skener oční duhovky a další vylepšení. Cena nejlepšího Samsungu začíná za 21 999 Kč.

Reklama

Samsung Galaxy S8 se prodává ve dvou různých provedeních, obě přitom patří k tomu nejlepšímu, co je na pultech obchodů k dostání. Menší osmička má 5,8palcový (téměř bezrámečkový) displej a větší verze plus 6,2palcový panel. Výbava obou smartphonů je totožná.

Hlavní fotoaparát na zadní straně má rozlišení dvanáct megapixelů a je napojen na objektiv se špičkovou světelností f/1,7. Rozlišení čelní kamery mezigeneračně povyrostlo z pěti na osm megapixelů. Uvnitř telefonů kmitá výkonný procesor Exynos 8895, nechybí 4 GB RAM a 64 GB paměti pro data, kterou lze doplnit paměťovou kartou. Zajímavostí je použití skeneru oční duhovky.

Obě novinky lze zakoupit ve stříbrné, šedé a černé barvě. Základní model Galaxy S8 se prodává za doporučenou cenu 21 999 Kč, větší provedení Galaxy S8+ pak za 24 999 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama