k-nvidia-shield-tv-ziskate-zdarma-az-do-konce-roku-iptv-kuki
Novinka K nVidia Shield TV získáte zdarma až do konce roku IPTV Kuki

K nVidia Shield TV získáte zdarma až do konce roku IPTV Kuki

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 4. 2017 12:00

Výrobce grafických karet nVidia v České republice spojil síly s IPTV poskytovatelem Kuki a připravil velmi lákavou nabídku. V případě, že si od 2. května do konce června, nebo do vyprodání zásob, koupíte na Alza.cz Shield TV, dostane zdarma programový balíček Kuki Větší. Ten nabízí celkem 60 programů, přičemž polovinu stanic si můžete zvolit dle vlastního výběru. Jeho standardní cena je 400 Kč na měsíc. Akce probíhá od 2. května do konce června nebo do vyprodání zásob.

Reklama

Shield TV je v České republice k dostání na Alza.cz za cenu 5 999 Kč, v balení se nachází dálkové ovládání a herní ovladač. Shield Pro nabízí zařízení s 500GB diskem, herním ovladačem a dálkovým ovládáním s přípojkou na headset za cenu 8 999 Kč. Samostatný herní ovladač je k dispozici za 1 899 Kč, samostatné dálkové ovládání za 1 699 Kč a podstavec pro základní verzi za 699 Kč, respektive 899 za Pro verzi. Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Shield TV je v České republice k dostání na Alza.cz za cenu 5 999 Kč, v balení se nachází dálkové ovládání a herní ovladač. Shield Pro nabízí zařízení s 500GB diskem, herním ovladačem a dálkovým ovládáním s přípojkou na headset za cenu 8 999 Kč. Uvedené ceny jsou včetně DPH.

KUKI v současné chvíli představuje sílu 80 tisíc zákazníků. Je založeno na unikátní technologii, která umožňuje přenos 150 Gb dat každou vteřinu a reaguje okamžitě a spolehlivě na jakýkoliv podnět od uživatele. Nad rámec standardní nabídky televizních kanálu v HD kvalitě (Česká televize, Nova, Prima, HBO, TV Barrandov, Nickelodeon, Eurosport,...) navíc disponuje i obsáhlou knihovnou seriálů, mezi nimiž nechybí například Teorie velkého třesku nebo česká Bohéma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama