dalsi-z-planovanych-odstavek-t-mobile-probehne-zacatkem-kvetna
Novinka Další z plánovaných odstávek T-Mobile proběhne začátkem května

Další z plánovaných odstávek T-Mobile proběhne začátkem května

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 4. 2017 04:00

Operátor oznamuje plánovanou odstávku některých služeb v souvislosti s aktualizací systémů péče o zákazníky v termínu od 6. do 8. května. V uvedeném období budou bez omezení fungovat stávající služby včetně volání a SMS. Během odstávky budou mít zájemci v omezené míře možnost aktivovat data v ČR i v zahraničí, proto firma doporučuje v případě potřeby nastavit tyto služby včas dopředu.

Reklama

V rámci odstávky nebude možné přijímat a realizovat požadavky typu aktivace nových služeb či změny v nastavení přes samoobsluhu Můj T-Mobile, hlasový automat ani SMS kódy, včetně případné deaktivace služeb nebo výměny SIM karet.

V omezeném provozu budou fungovat rovněž Zákaznická centra a Značkové a Partnerské prodejny. Asistenti budou moci poskytovat pouze základní informace a zpracovávat požadavky typu blokace karty z důvodu ztráty/krádeže. Odstávka se dotkne i klientů virtuálních operátorů v síti T-Mobile (virtuálové bývalé GTS, MOBIL.CZ, innogy Mobil a PREmobil), rovněž značky Kaktus.

Operátor žádá své zákazníky, aby si v případě potřeby s předstihem změnili stávající nastavení služeb, případně včas aktivovali služby, které chtějí v době odstávky využít. Přechod na nový CRM je zásadní a nutnou technologickou změnou, která pomůže zkvalitnit obsluhu klientů T-Mobile i zavádění nových služeb.

Detailní informace na www.t-mobile.cz/odstavka nebo přímo v aplikaci Můj T-Mobile.

Zdroj: T-Mobile

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama