samsung-a-visa-pracuji-na-rychlem-rozsireni-samsung-pay
Novinka Samsung a VISA pracují na rychlém rozšíření Samsung Pay

Samsung a VISA pracují na rychlém rozšíření Samsung Pay

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 4. 2017 06:00

Visa a Samsung uzavřely strategické partnerství, které zpřístupní online obchodníkům výhody plynoucí ze služeb Visa Checkout a Samsung Pay. Již v průběhu tohoto roku budou totiž moci uživatelé Samsung Pay nakupovat online u statisíců obchodníků po celém světě (včetně České republiky) – všude, kde je podporovaná služba Visa Checkout.

Reklama

Vzájemná spolupráce Visy a Samsungu udělá online placení ještě jednodušším, rychlejším a bezpečnějším. Služba Samsung Pay umožňuje uživatelům zaplatit za nákup pomocí otisku prstu a eliminuje zdlouhavé zadávání údajů z platební karty, fakturačních údajů a dodací adresy při každém nákupu. Uživatelé se zařízením Samsung a funkcí autentifikace čtečkou otisků prstů budou moci potvrdit platbu jedním kliknutím na tlačítko s logy Visa Checkout/Samsung Pay a přiložením prstu na čtečku otisků prstů. Platba pak proběhne okamžitě bez nutnosti přihlásit se jménem a heslem při každém nákupu.

Zjednodušení a urychlení celého platebního procesu sníží míru opuštění webových stránek před dokončením nákupu. V současnosti totiž existuje zbytečně mnoho kroků, které brání pohodlnému zadání platebních údajů a provedení transakce.

„Doba vyplňování dlouhých formulářů a přihlašovacích údajů při nakupování online se díky zpřístupnění platformy Visa Checkout stovkám tisíc online obchodníků blíží ke konci. Společnosti jako Samsung už vidí, jaký význam má zjednodušování nákupního procesu pro zákazníky i obchodníky,“ řekl Jim McCarthy, výkonný viceprezident Visa pro inovace a strategická partnerství.

Zdroj: Samsung Visa

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama