asus-zen-aio-zn270-pocitac-v-hlinikovem-monitoru-s-kaby-lake
Novinka Asus Zen AiO ZN270: počítač v hliníkovém monitoru s Kaby Lake

Asus Zen AiO ZN270: počítač v hliníkovém monitoru s Kaby Lake

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 4. 2017 11:30

V České republice se začal prodávat nový počítač typu all-in-one z řady Zen AiO. Model ZN270 je prvním z celé série, který nabízí 27palcový displej, doposud byly totiž v nabídce jen varianty s obrazovkami velikostmi 22 a 24 palce.

Reklama

ZN270 z modelové řadyZen AiO se může pochlubit stejně jako jeho předchůdci jednolitou kovovou konstrukcí s motivem soustředných kruhů inspirovaným zenovou filozofií a integrovaným stojanem. Poznávacím znamením počítače je širokoúhlý 27palcový displej, přičemž v nabídce je dotyková i nedotyková varianta. Obrazovka typu IPS je podsvícená a nabízí široké pozorovací úhly a dostatek jasu i kontrastu. Její rozlišení je Full HD, tedy 1 920 × 1 080 pixelů.

Všechny varianty ZN270 pro český a slovenský trh pohánějí procesory Intel Core sedmé generace. V kombinaci s až 16 GB operační paměti typu DDR4, kombinovaným 1TB HDD a 128GB SSD úložištěm a samostatnou grafickou kartou GeForce 940MX získají uživatelé slušný výkon nba kancelářskou práci i hraní her.

O reprodukci zvuku se starají čtyři 3W reproduktory a audiosystém, navržený týmem Golden Ear a certifikovaný experty ze společnosti Harman Kardon. K dispozici je i bohatá konektorová výbava: čtyři zadní porty USB 3.1 Gen 1 a dva porty USB 2.0. Kromě konektoru HDMI-out je zde i port HDMI-in, který umožňuje přijímat audio a video výstup z jakéhokoli zařízení s podporou HDMI.

Cena modelu Zen AiO ZN270 začíná v ČR a SR na 38 990 Kč, resp. 1449 € včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama