a-data-predstavuje-radu-uhs-ii-u3-microsd-sd-a-uhs-i-microsd-karet-premier-one
Novinka A-Data představuje řadu UHS-II U3 microSD/SD a UHS-I microSD karet Premier ONE

A-Data představuje řadu UHS-II U3 microSD/SD a UHS-I microSD karet Premier ONE

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 4. 2017 08:00

Známý výrobce rozšiřuje svou nabídku microSD a SD karet v řadě Premier ONE o produkty UHS-II U3 Class 10 a Premier UHS-I Class 10, které nabízejí slušný výkon a jsou dostupné hned v několika kapacitách.

Reklama

Paměťové karty Premier One typu SDXC jsou testovány podle normy UHS-II U3 Class 10. Dosahují tak rychlostí až 290 MB/s pro čtení a 260 MB/s pro zápis. Jejich protějšky typu microSDXC zvládnou až 275 MB/s pro čtení a 155 MB/s pro zápis. Jak microSD, tak SD verze podporují rychlosti potřebné pro V90 video, tzn. natáčení videa s datovým tokem 90 MB/s, což je více než dostačující pro nahrávání 4K, 8K nebo VR videí.

Z vysokých rychlostí budou těžit také různé akční kamery a 360-degree aplikace. Veškeré nahrávání proběhne podle výrobce bez komprese, zasekávání, použití vyrovnávací paměti, nebo nutnosti snížit rozlišení.

Všechny karty podporují automatickou opravu chyb pro zvýšení integrity dat a před expedováním procházejí důkladným testováním odolnosti proti vodě, prachu, nárazům a rentgenovým paprskům. Zákazníci si mohou zvolit mezi kapacitou 64 GB, 128 GB a 256 GB podle toho, kolik paměti potřebují dodat svému zařízení s iOS, Windows, Mac OS nebo Androidem.

A-Data představuje řadu UHS-II U3 microSD/SD a UHS-I microSD karet Premier ONE
i Zdroj: PCTuning.cz

Modely Premier microSDXC/SDHC jsou dostupné v kapacitách 16 GB, 32 GB, 64 GB a 128 GB. Karty dle normy UHS-I Class 10 zvládají rychlosti až 85 MB/s pro čtení a 25 MB/s pro zápis. Kromě prakticky absolutní kompatibility jsou tyto nosiče pogumovány. Samozřejmostí je přísné testování podobně jako u protějšků UHS-II U3 Class 10.

A-Data představuje řadu UHS-II U3 microSD/SD a UHS-I microSD karet Premier ONE
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: A-Data

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama