novy-update-zrychluje-hru-ashes-of-the-singularity-az-o-33-na-procesorech-amd-ryzen
Novinka Nový update zrychluje hru Ashes of the Singularity až o 33% na procesorech AMD Ryzen

Nový update zrychluje hru Ashes of the Singularity až o 33% na procesorech AMD Ryzen

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 3. 2017 12:30 47

Společnost AMD dnes ve spolupráci s herními vývojáři ze společností Stardock a Oxide Games oznámila dokončení první vlny optimalizací titulu Ashes of the Singularity pro nedávno uvedené procesory Ryzen. V nové verzi hry, která se dnes objevila na Steamu, došlo k nárůstu výkonu o 26 až 33 %. Testování proběhlo na procesoru Ryzen 7 1800X v rozlišení Full HD s nastavením „High Preset“.

Reklama

„Vždy jsem chtěl využít každý kousek výkonu, který může PC nabídnout. Proto jsem velkým zastáncem DirectX 12 a Vulkanu, neboť tato API nám umožňují přístup k více procesorovým jádrům a to je důvodem, proč mají procesory AMD Ryzen takový potenciál“, řekl Brad Wardell, šéf Stardocku a Oxide.

Ashes of Singularity je celkem povedená RTS strategie, která je zasazena je do budoucnosti, kdy potomci lidí ovládají jednotky jen svými myšlenkami a pokouší se zachránit před lidskými predátory, druhou ovladatelnou stranu konfliktu. Hra se dostala do povědomí veřejnosti ale hlavně tím, že jako první plně využívala rozhraní DirectX 12.

Vývojáři konkrétně vsadili na Nitrous engine od Oxide Games, který využívá vícejádrové procesory a výhody, které DX 12 nabízí. Díky tomu se v bitvách objevuje velký počet jednotek (desítky tisíc v jednu chvíli) vybavených umělou inteligencí.

Zdroj: AMD

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama