toshiba-portege-x20w-d-prave-prichazi-na-nas-trh
Novinka Toshiba Portégé X20W-D právě přichází na náš trh

Toshiba Portégé X20W-D právě přichází na náš trh

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 3. 2017 12:00

Portégé X20W-D je přenosný počítač s magneziovým šasi, který lze použít jako výkonný notebook nebo ho po otočení displeje o 360° transformovat do praktického tabletu se systémem Windows 10 Pro.

Reklama

Na českém trhu je počítač dostupný v těchto konfiguracích: Portégé X20W-D-10Q, Portégé X20W-10V a Portégé X20W-10R. První z nich pohání procesor Intel Core i5 s podporou 8 GB RAM a rychlým SSD s kapacitou 256 GB. Další dva pak spoléhají na čipy Intel Core i7 a 512GB SSD.

Posledně jmenovaný model má navíc integrovánu operační paměť s kapacitou 16 GB. Všechny varianty mají předinstalovaný 64bitový operační systém Windows 10 Professional a jsou vybaveny podsvícenou klávesnicí pro pohodlnou práci za všech podmínek.

Dále notebooky charakterizují reproduktory harman/kardon s nadstavbou DTS Sound, magneziové šasi a zabezpečení odpovídající vysokým standardům. SecurePad s čtečkou otisků prstů a IR-kamera pro autentizaci obličeje s podporou Windows Hello a Intel Authenticate zajišťují bezpečnou autentizaci uživatele a umožňují jeho přihlášení bez nutnosti zadávání hesla.

Další vrstvu zabezpečení přidávají funkce AntiTheft a TPM čip ve verzi 2.0 a nadstandardní ochranu před neautorizovaným přístupem zvenčí přidává vlastní integrovaný BIOS Toshiba. Dalším důležitým prvkem firemních počítačů je možnost jejich vzdálené správy IT odděleními.

Profesionální využití umocňuje také nová dokovací stanice Thunderbolt 3 Dock s řadou portů, včetně USB typu C, HDMI, DisplayPort, VGA a LAN či druhý model určený na cesty - USB-C Travel Dock s porty HDMI, VGA a LAN a USB 3.0.

Všechny konfigurace Portégé X20W-D vybavuje výrobce dvěma nadstandardními zárukami – tříletou Onsite zárukou s opravou u zákazníka a také Zárukou spolehlivosti Toshiba (Reliability Guarrantie). Ta zajistí, že pokud během prvního roku od zakoupení notebook vypoví službu vinou výrobní vady, získá zákazník kromě záruční opravy také celou pořizovací cenu zpět.

Koncová doporučená cena modelu Portégé X20W-D-10Q je 44 790 Kč, Portégé X20W-10V je k dostání za 50 790 Kč a Portégé X20W-10R stojí 57 990 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama