odposlouchavaci-zarizeni-5kl-vysilac-se-zesilovacem-signalu
Novinka Odposlouchávací zařízení 5KL - vysílač se zesilovačem signálu

Odposlouchávací zařízení 5KL - vysílač se zesilovačem signálu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 3. 2017 08:00 5

Mezi přednosti odposlouchávacího zařízení 5KL patří dlouhá výdrž a velký dosah. Vysílač této „štěnice“ může přenášet signál díky svému zesílení až do vzdálenosti dvou kilometrů. Úsporný provoz na baterii typu LR20 pak zajišťuje velmi dlouhou dobu vysílání (až po 37 dní).

Reklama

„Odposlouchávací zařízení 5KL pracuje velmi výkonně a zároveň úsporně. Pokud z nějakých důvodů chcete dlouhodobě monitorovat danou místnost, díky štěnici 5KL nemusíte tento prostor 37 dnů fyzicky navštívit proto, abyste obnovili napájení. Tak dlouho totiž vydrží provoz odposlouchávacího zařízení. Samozřejmě tím snižujete možnost odhalení,“ vysvětluje Přemysl Lezianka, manažer SpyShop24.cz pro Českou republiku.

Podle prodejce má odposlouchávací zařízení 5KL citlivý mikrofon, který zachytí lidský hlas do vzdálenosti 12 metrů a nedělá mu tak problém ani šepot nebo slabé zvuky. Rozsah vysílače je 430 – 440 MHz a štěnice se vyrábí v pěti různých frekvencích.

Daná frekvence je uvedena na balení produktu a tento údaj slouží pro nastavení přijímače. Vysílač pracuje na odlišných frekvencích, než vysílání rádiových stanic, a proto by nemělo hrozit náhodné odhalení. Stabilita frekvence vysílače pracuje s přesností na 0,0001MHz, přičemž širokopásmová modulace WFM by měla zajistit čistý zvuk s velmi nízkou hladinou šumů.

Účinný dosah zařízení je jeden kilometr. V případě ideálních podmínek, například v otevřeném prostoru, je dosah dvojnásobný. Naopak v zastavěném prostoru je účinný dosah „pouze“ 200 až 300 metrů. Štěnice je přitom velmi malá, průměr je pouhých 20 mm.

Cena a dostupnost:

Odposlouchávací zařízení se zesilovačem signálu 5KL je dodáváno na český trh prostřednictvím internetového obchodu Spyshop24.cz za 3 870 Kč včetně DPH. Baterie není součástí balení. Prodejce doporučuje model SAFT LS33600 3,6V.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama