zahajeni-prodeje-tabletu-samsung-galaxy-tab-s3-se-blizi
Novinka Zahájení prodeje tabletu Samsung Galaxy Tab S3 se blíží

Zahájení prodeje tabletu Samsung Galaxy Tab S3 se blíží

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 3. 2017 21:00 11

Společnost Samsung začne v České republice prodávat svůj nejnovější tablet Galaxy Tab S3 v první polovině dubna za cenu 20 999 Kč (varianta s podporou LTE). Budoucí majitelé se tak již nyní mohou těšit na 9,7” Super AMOLED displej a další prémiové Galaxy technologie.

Reklama

Samsung Galaxy Tab S3 byl představen během nedávného veletrhu Mobile World Congress. Tablet je vybaven displejem s rozlišením QXGA (2048x1536) a především podporou HDR. Spolu s podporou 4K videa při 60 snímcích za sekundu se z tohoto přístroje stává velice kvalitní přehrávač médií.

Pokud jde o zvuk, tak ten zajistí čtyři stereo reproduktory od společnosti AKG by HARMAN.  Přemíru výkonu pak garantuje čtyřjádrový Snapdragon 820 a 4GB RAM. Data bude možné ukládat na 32GB úložiště a v nouzi přijde vhod slot pro microSD kartu.

Na tabletu neschází ani čtečka otisků prstů, je tu také podpora funkce Samsung Flow, které dokáže synchronizovat notifikace mezi tabletem a smartphony Galaxy, podpora pro stylus a připojení klávesnice obstará POGO konektor.

Nový Galaxy Tab je vybavený také slušnou optikou, zadní fotoaparát má rozlišení 13 Mpx s automatickým ostřením, přední je 5Mpx. Baterie dostala kapacitu 6 000 mAh a nechybí ani rychlonabíjení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama