exkluzivni-trailer-na-mass-effect-andromeda
Novinka Exkluzivní trailer na Mass Effect: Andromeda

Exkluzivní trailer na Mass Effect: Andromeda

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 3. 2017 19:00 1

Tuzemské zastoupení nVidie nás informovalo o vydání nové upoutávky ke sci-fi Mass Effect: Andromeda, ve které najdeme exkluzivní interview s vývojáři a několik záběrů přímo ze hry, natočených ve 4K rozlišení se zapnutou technologií HDR.

Reklama

Nový Mass Effect nás zavede do galaxie Andromeda, daleko za mléčnou dráhou, kde budeme v roli Pathfindera - velitele vojenské jednotky průzkumníků - v nepřátelském prostředí bojovat za nový domov pro lidstvo. Hra by měla nabídnout epický zážitek, čemuž napomůže i podpora technologií HDR a nVidia Ansel. 

Právě se druhou jmenovanou chce kalifornský výrobce změnit způsob, jakým jsou běžně pořizovány screenshoty z hraní. Technologie pojmenovaná po slavném krajinářském fotografovi Anselu Adamsovi umožňuje tvořit screenshoty v rozlišení až 8 Mpx a také 360° snímky pro prohlížení ve VR headsetu. Hráči navíc mohou aplikovat i řadu filtrů stejně jako při práci s opravdovou digitální kamerou a ze snímků získat data ve formátu EXR a využít HDR pro dodatečné úpravy v grafickém editoru.

Doporučená grafika pro rozběhnutí hry je GeForce GTX 1060. Pokud byste si chtěli hraní užít na maximální rozlišení, je doporučováno být vybaven/a GTX 1070, 1080 či 1080 Ti. V průběhu uplynulých dní to upřesnily firmy EA a BioWare.

Mass Effect: Andromeda vychází již 23. března na Xbox One, PlayStation 4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama