na-cebitu-muzete-ziskat-slevu-na-spickovy-router-turris-omnia
Novinka Na CeBITu můžete získat slevu na špičkový router Turris Omnia

Na CeBITu můžete získat slevu na špičkový router Turris Omnia

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 3. 2017 09:30 2

Bezpečnému českému routeru Turris Omnia se daří na volném trhu, a proto míří i na největší světový veletrh informačních technologií CeBIT, který se bude konat od 20. do 24. března v německém Hannoveru. Expozice se bude nacházet v hale číslo 12.

Reklama

Návštěvníci se mohou těšit nejen na router samotný, ale budou se zde moci setkat s vedoucím projektu Patrickem Zandlem a community managerem Václavem Zbránkem.

K dispozici budou také zástupci obchodního a marketingového týmu. Příjemným bonusem je pro návštěvníky možnost získat na místě 15% slevový kupón na nákup routeru ve vybraném e-shopu.

Jak se zrodil Turris Omnia

V roce 2015 se sdružení CZ.NIC rozhodlo navázat na výzkumný projekt Turris a představilo ideu bezpečného evropského routeru Turris Omnia, který by běžným uživatelům nabídl vysokou míru zabezpečení, automatické updaty softwaru a nadstandardně vysoký výkon.

Crowdfundingová kampaň na serveru Indiegogo, jejímž prostřednictvím vybralo sdružení CZ.NIC 10krát více než původně chtělo, ukázala, že je o takové zařízení mezi internetovými uživateli zájem. V roce 2016 došlo ke spuštění sériové výroby a od konce loňského roku jsou již routery nabízeny běžným uživatelům přes řadu e-shopů v celé Evropě.

Turris Omnia nabízí bohatou konektivitu, otevřený software a řadu funkcí, které běžné routery nenabízí nebo u nich fungují jen částečně. Největší předností routeru Turris Omnia je vysoká míra bezpečí, která je dostupná všem uživatelům, a to bez toho, aniž by se museli aktivně zapojit do původního projektu Turris.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama