acer-zahajuje-prodej-novych-tenkych-all-in-one-pocitacu-rady-aspire
Novinka Acer zahajuje prodej nových tenkých all-in-one počítačů řady Aspire

Acer zahajuje prodej nových tenkých all-in-one počítačů řady Aspire

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

13. 3. 2017 14:15

Firma Acer nyní přichází na trh se dvojicí nových počítačů typu all-in-one série Aspire, které se mohou pochlubit tenkou konstrukcí, elegantním vzhledem, či třeba odnímatelnou web kamerou.

Reklama

První a větší model je Acer Aspire C24. Jak už název napovídá, displej tohoto počítače je 24", nebo přesněji 23,8" s rozlišením Full HD. Displej je obehnán stejně jako u menšího provedení AiO hliníkový rámečkem a na výběr budeme mít ze stříbrného a zlatého provedení. Mozkem zařízení je procesor Intel Core i3-6100U (popřípadě Core i5-6200U ve vyšší konfiguraci) z rodiny Skylake.

Acer zahajuje prodej nových tenkých all-in-one počítačů řady Aspire
i Zdroj: PCTuning.cz

Tomu sekunduje 8 GB operačních pamětí a vnitřní úložiště se může skládat až ze 128 GB SSD společně s 1TB HDD. Mezi konektivitou najdeme jeden gigabitový ethernetový, dvojici USB 3.0, dva porty USB 2.0, 3,5mm audio jacky pro sluchátka a mikrofon a čtečku karet SD.

Nechybí ani integrované stereo reproduktory. Menší Aspire C22, který má menší displej přijde buď se zmíněným procesorem Core i3, nebo s úspornějšími Celerony řady Braswell. Sekundují mu potom pouze 4 GB RAM. Cena menšího z obou počítačů začíná už na 11 000 Kč, zatímco za větší zaplatíme v základu zhruba 17 000 Kč.

 Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama