obchody-dnes-spustily-predobjednavky-na-honor-6x
Novinka Obchody dnes spustily předobjednávky na Honor 6X

Obchody dnes spustily předobjednávky na Honor 6X

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 3. 2017 17:00

Dnešním dnem začal očekávaný předprodej nového Honoru 6X, jehož chloubou jsou především ve své třídě neobvyklý duální fotoaparát, podpora LTE a bleskurychlá čtečka otisků prstů. Smartphone je dostupný za 6 990 Kč.

Reklama

Nový 6X je telefonem, který za příznivé peníze přináší v podstatě všechny moderní funkce, které jinak vídáme hlavně u dražších špičkových smartphonů. Dostal 5,5palcový Full HD displej (1 920 x 1 080 pixelů) a rychlou čtečku otisků prstů na zádech.

K tomu se přidává tělo vytvořené převážně z kovu, čipset Kirin 655 společně s 3 GB RAM, 32GB úložištěm a 3 340mAh baterií, kompletní konektivita a především to nejdůležitější – duální foťák.

Pod dvojicí čoček umístěných na zadní straně telefonu se skrývají dva zcela různé snímače. Ten hlavní má světelnost f/2.2 a rozlišení 12 Mpx , druhý jen jen 2Mpx a slouží hlavně ke sběru informací o hloubce ostrosti obrazu.

Honor 6X lze zakoupit u partnerů CZC.cz, Kasa.cz, Alza.cz, Mall.cz, Smarty, Mobil pohotovost, Datart, Euronics, Space a Electroworld a také u operátora O2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama