herni-monitor-asus-rog-swift-pg258q-s-g-sync-je-v-prodeji
Novinka Herní monitor Asus ROG Swift PG258Q s G-SYNC je v prodeji

Herní monitor Asus ROG Swift PG258Q s G-SYNC je v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 2. 2017 08:00 1

Swift PG258Q je monitor z herní řady Republic of Gamers (ROG), který nabízí 24,5palcový FHD displej s obnovovací frekvencí 240 Hz a dále zaujme také technologií G-SYNC, zajišťující plynulé a rychlé hraní díky synchronizaci s grafickou kartou.

Reklama

Monitor je podle výrobce určen pro hraní sportovních simulátorů a rychlých akčních her. Disponuje proto dobou odezvy (GTG) 1 ms, rychlou obnovovací frekvencí 240 Hz bez přetaktování a technologií Ultra Low Motion Blur. Ta eliminuje rozmazání obrazu a měla by zaručit plynulé zobrazení pohybu.

ROG Swift PG258Q sazí futuristický design a díky malým postranním rámečkům je vhodný pro vícemonitorové sestavy. Jeho design navíc podtrhuje funkce Light Signature, která umožňuje vytvářet hráčům vlastní světelné projekce. Samozřejmostí je přítomnost klávesové zkratky GamePlus pro vylepšení ovládání herních funkcí, jako jsou pohyb zaměřovacího kříže, umístění časomíry na obrazovce, počitadlo snímků za sekundu (FPS) a funkce vyrovnání obrazu displeje.

Chybět nemůže ani technologie GameVisual, která poskytuje uživatelům až šest přednastavených režimů zobrazení (Závod, RTS / RPG, FPS, Krajina, Kino a sRGB) tak, aby vyhovovaly různým herním žánrům a scénářům. Tato funkce je snadno přístupná přes pěticestný joystick nebo v nabídce menu OSD.

Monitor Asus ROG Swift PG258Q je v Česku v prodeji za 16 290 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama