unikly-specifikace-hybridu-lenovo-yoga-520
Novinka Unikly specifikace hybridu Lenovo Yoga 520

Unikly specifikace hybridu Lenovo Yoga 520

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 2. 2017 13:00

Na veletrh MWC se připravuje i čínské Lenovo. To by v Barceloně mělo představit hned několik zajímavých novinek. Jednou z nich bude i 2v1 zařízení Yoga 520. Zaujmout bude chtít zejména konstrukcí podobnou Microsoftu Surface, která z něj učiní kompromis mezi tabletem a notebookem.

Reklama

Přístroh bude dostupný v několika variantách, které se budou lišit výbavou i velikostí displeje. Ten by měl být na výběr v úhlopříčkách 14 a 15,6 palce (s Full HD rozlišením). Co se výkonu týče, tak uživatelé budou moci volit procesory Intel Core architektury Kaby Lake, maximem pro operační paměť bude 16 GB a pro data má být vyhrazen až 512GB solid-state disk, případně až 1TB HDD či 128GB PCIe SSD.

Konektivita Lenovo Yoga 520 bude příkladná. Chybět nemají dva porty USB 3.0, jeden USB Type-C, HDMI, čtečka paměťových karet, 3,5mm jack pro sluchátka, WiFi 802.11ac, Bluetooth a gigabitový Ethernet. Kapacitu baterie zpráva neuvádí, ale výdrž by na jedno nabití měla být až desetihodinová.

Lenovo Yoga 520 se začne prodávat v barevných variantách black, gold a silver. Zatím však nevíme, kdy se tak stane. Stejně tak je v tuto chvíli předčasné hovořit i o cenách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama