tp-link-uvadi-na-trh-univerzalni-petiportove-usb-nabijecky-up525-a-up540
Novinka TP-Link uvádí na trh univerzální pětiportové USB nabíječky UP525 a UP540

TP-Link uvádí na trh univerzální pětiportové USB nabíječky UP525 a UP540

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 2. 2017 11:00 1

TP-Link představuje na českém trhu nové univerzální USB nabíječky UP525 a UP540. Obě novinky jsou osazené pěti porty s praktickým uspořádáním do kruhu a vybavené technologií Smart Charging. Ta dokáže rozpoznat připojená zařízení a přizpůsobit jim parametry nabíjení (nastavit optimální nabíjecí proud).

Reklama

Nabíječky umožňují nabíjet až pět zařízení z jediné zásuvky a významně tak šetří prostor. Kruhový design navíc poskytuje více prostoru mezi jednotlivými USB porty a usnadňuje tak manipulaci. Novinky jsou kompatibilní se všemi elektronickými zařízeními s napájením přes rozhraní USB včetně chytrých zařízení s operačními systémy iOS, Android a Windows a většinou ostatních digitálních přístrojů bez ohledu na kapacitu jejich akumulátoru, tedy od velkých tabletů po drobnou nositelnou elektroniku.

UP525 a UP540 nabízí i režim rychlého nabíjení 5 V/2,4 A, které je údajně o 65 % rychlejší než u standardních nabíječek. TP-Link uvádí, že s technologií Smart Charging trvá plně nabít chytrý telefon iPhone 6s Plus podle aktuální situace 2,4 hodiny, zatímco s originální nabíječkou Applu dosahuje doba nabíjení až 4,2 hodiny. Samozřejmostí je také řada bezpečnostních prvků. Nechybí ochrany proti přepětí, nadproudu, přehřátí, zkratu, výkonovému přetížení, elektrostatickým výbojům a proudovým rázům.

Ceny nabíječek TP-Link UP525 a UP540 pro český trh nebyly zatím stanoveny. Jakmile se je dozvíme, doplníme je do článku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama