smartphone-moto-m-je-v-cr-nabizi-celokovove-telo-a-slusny-vykon
Novinka Smartphone Moto M je v ČR. Nabízí celokovové tělo a slušný výkon

Smartphone Moto M je v ČR. Nabízí celokovové tělo a slušný výkon

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 2. 2017 07:00

Společnost Lenovo oznámila uvedení chytrého telefonu Moto M na český trh. Na zájemce čeká slušná výbava uložená kovovém těle. Za zmínku stojí především Full HD displej, čtečka otisků prstů či osmijádrový procesor. Cena byla stanovena na 8 500 Kč včetně DPH.

Reklama

Svou hardwarovou výbavou se smartphone Moto M sice řadí do střední třídy, avšak svým vzhledem zaujme na první pohled. Celokovový unibody design spolu s broušenými hranami vypadají moc pěkně. Telefon je navíc chráněn proti dešti i náhodnému polití pomocí nanotechnologie na povrchu.

Čelní část Moto M zabírá 5,5palcový Full HD displej (1 920 × 1 080 px), na zadní straně pak uživatelé najdou čtečku otisku prstů pro snadnější přihlašování. Smartphone je dále vybaven osmijádrovým procesorem MediaTek Helio P15 podporovaným 3 GB RAM a 32 GB vestavěné paměti, kterou je možné rozšířit až o dalších 128 GB pomocí microSD karty.

Zadní fotoaparát disponuje 16Mpx snímačem, duálním LED a PDAF ostřením. Pro selfie a videohovoryí poslouží přední snímač s rozlišením osm megapixelů.

Baterie o kapacitě 3 050 mAh je dobíjena přes reversibilní port USB Type-C. Samozřejmostí je podpora dualSIM, tedy telefon nabízí dva šuplíčky pro SIM a nechybí ani technologie Dolby Atmos. Operačním systémem je Android 6.0 Marshmallow.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama