asus-rog-centurion-herni-headset-s-prostorovym-zvukem
Novinka Asus ROG Centurion: herní headset s prostorovým zvukem

Asus ROG Centurion: herní headset s prostorovým zvukem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 2. 2017 16:00 1

Sluchátková souprava ROG Centurion zaujme především hráče, kterým nabídne 7.1kanálový prostorový zvuk a digitální mikrofon. Novinka slibuje čistou herní komunikaci a vysoký komfort díky vyměnitelným náušníkům z kvalitních materiálů.

Reklama

Headset Centurion ze světoznámé řady ROG (Republic of Gamers) je vybaven deseti samostatnými neodymovými magnetickými měniči a také flexibilním digitálním mikrofonem, který je zasunovací a měl by zajistit ničím nerušenou komunikaci se spoluhráči.

Sluchátka jsou dodávána i se zvukovým nástrojem Sonic Studio, díky kterému získáte plnou kontrolu nad širokou škálou zvukových funkcí, jako je ekvalizér či úprava jednotlivých kanálů 7.1 prostorového zvuku. Zatímco většinu zvukových nástrojů je nutné ovládat ve více oknech, Sonic Studio zobrazuje všechny potřebné ovládací prvky zvuku na jediné obrazovce, takže nastavení je snazší a rychlejší.

Mimo softwarového ovládání zvuku je headset vybaven také USB audio stanicí s ovládacími prvky, které lze použít během hraní. Patří mezi ně ovládání hlasitosti pro mikrofon i každý kanál prostorového zvuku, a čtyři herní audio-profily pro jednotlivé herní scénáře, jako například zvýraznění střelby v FPS střílečkách.

Herní headset ROG Centurion se začne v Česku a na Slovensku prodávat koncem února za 6 699 Kč, resp. 249,90 eur s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama