ke-grafikam-geforce-muzete-zdarma-ziskat-nejnovejsi-hry
Novinka Ke grafikám GeForce můžete zdarma získat nejnovější hry

Ke grafikám GeForce můžete zdarma získat nejnovější hry

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 1. 2017 16:00 8

Tradice s hrami zdarma ke grafickým kartám nVidia GeForce pokračuje, tentokrát má bundle název Připravte se na bitvu (Prepare for battle).

Reklama

Všichni hráči, kteří si od dnešního dne koupí GeForce GTX 1070 nebo GTX 1080 si budou moci vybrat zdarma buď hru For Honor, nebo Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Nabídku lze samozřejmě uplatnit i v případě nákupu herních sestav a notebooků, vybavených těmito kartami.

O hrách…

For Honor je svižnou akcí, v níž proti sobě v singleplayeru a multiplayeru stanou rytíři, vikingové a samurajové. Souboje probíhají nablízko a vyžadují určitou porci taktiky, než jenom hrubé mlácení do nepřátel.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands je první střílečkou svého druhu v plně otevřeném světě, kterou můžete hrát o samotě nebo v kooperativním multiplayeru. Vaším úkolem je zničit kartel Santa Blanca.

GeForce Experience

Souběžně se spuštěním nového bundlu nVidia zároveň startuje nový způsob, jak získat oba tituly zdarma skrze GeForce Experience. Zákazníkům nyní postačí zadat jediný kód a hra se jim automaticky spojí s jejich Uplay účtem, což znamená konec nekonečným přihlašováním na různých webových stránkách.

For Honor přichází do prodeje 14. února, Ghost Recon Wildlands najdeme v obchodech 7. března. V České republice hry přibalují ke grafikám obchody Czc.cz a T.S.Bohemia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama