asus-zenbook-3-deluxe-procesor-kaby-lake-a-thuderbolt-3-pres-usb-c
Novinka Asus ZenBook 3 Deluxe: Procesor Kaby Lake a Thuderbolt 3 přes USB-C

Asus ZenBook 3 Deluxe: Procesor Kaby Lake a Thuderbolt 3 přes USB-C

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 1. 2017 14:45

V rámci veletrhu CES došlo mimo jiné i k odhalení nového prémiového přenosného počítače společnosti Asus. Model ZenBook 3 Deluxe vychází z původního modelu, proto není překvapením, že nabízí velmi dobrou výbavu i kompaktní rozměry a nízkou hmotnost.

Reklama

Displej nového ultrabooku tchajwanského výrobce je čtrnáctipalcový s Full HD rozlišením 1 920 × 1 080 bodů. Uvnitř najdeme tikat procesory Intel Core architektury Kaby Lake, až 16 GB RAM a až 1TB solid-state disk (SSD).

V oblasti konektivity počítač kromě Bluetooth a WiFi nabídne i dva konektory USB-C, přičemž oba podporují technologii Thunderbolt 3 a jsou schopny přenášet data rychlostí až 40 Gbit/s. Klávesnice je podsvícená a má nízký zdvih (1,2 mm), samozřejmostí je velký touchpad s integrovanou čtečkou otisků prstů a nedílnou součástí výbavy je i čtveřice reproduktorů s certifikací Harman Kardon. Hmotnost ultrabooku je 1,1 kg, profil je pak tenký jen 12,9 milimetru.

Asus nový ZenBook 3 Deluxe (UX490UA) nabídne ve dvou barvách (royal blue a quartz grey). Prodej oficiálně odstartuje v květnu. Cena za základní variantu bude začínat na částce 1 700 eur (cca 45 000 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama