antutu-10-nejvykonnejsich-smarpthonu-za-listopad
Apple Novinka AnTuTu: 10 nejvýkonnějších smarpthonů za listopad

AnTuTu: 10 nejvýkonnějších smarpthonů za listopad

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 12. 2016 19:30 10

Lidé stojící za jedním z nejoblíbenějších benchmarkových nástrojů na světě zveřejnili žebříček nejvýkonnějších smartphonů za uplynulý měsíc. Jaké modely se umístily nejvýše?

Reklama

Králem celkového výkonu bez ohledu na operační systém zůstává iPhone 7 Plus, který dosáhl průměrně 172 644 bodů. Na druhém místě se umístil menší iPhone 7 s výsledkem 170 124 bodů a třetí skončilo LeEco Pro 3 se Snapdragonem 821 a ohodnocením 160 856 bodů. Není bez zajímavosti, že oba iPhony vládnou žebříčku AnTuTu již třetí měsíc po sobě. Pohonnou jednotkou obou mobilů je čip A10 Fusion.

Do žebříčku se dále dostala zařízení Xiaomi 5s Plus, Smartisan M1L, Xiaomi Note 2, Huawei Mate 9, Xiaomi 5s, OnePlus 3 a vivo Xplay5.

Nejnovější statistika AnTuTu vychází z měření, která proběhla v listopadu. Za výslednou se bere vždy průměrná hodnota ze všech měření. Podmínkou pro zařazení do výsledkové listiny je nejméně 2 000 provedených testů u daného telefonu.

Aplikace Antutu je dlouhá léta měřítkem surového výkonu mobilních telefonů a tabletů. Nejdříve byla dostupná pro platformu Android, časem se ale dostala také na iOS a Windows Phone. Uživatelé ji do svých zařízení mohou stahovat zdarma.

Zdroj: AnTuTu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama