pocet-uzivatelu-apple-music-se-zvysil-na-20-milionu
Apple Novinka Počet uživatelů Apple Music se zvýšil na 20 milionů

Počet uživatelů Apple Music se zvýšil na 20 milionů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 12. 2016 18:15

Hudební službě Apple Music se daří. Podle informací amerického počítačového gigantu ji používá už více než 20 milionů lidí.

Reklama

Společnost Apple láká uživatele od poloviny loňského roku na hudební službu zvanou Music. Novinku si mohli lidé vyzkoušet v rámci bezplatného testovacího období. Toho využily po celém světě milióny lidí. Nájezd na placený provoz sice řadu z nich odradil, jak se však později ukázalo, nebylo jich takové množství, aby to nějak zásadně ovlivnilo popularitu začínající služby.

V únoru Apple evidoval 11 milionů uživatelů, v dubnu to bylo 13 milionů. A nyní Eddie Cue oznámil, že počet předplatitelů dosáhl milníku 20 milionů.

Apple Music necílí pouze na zařízení s logem nakousnutého jablka. Kromě iPadů, iPhonů a počítačů Mac ji je možné používat také na Androidu a strojích s operačním systémem Windows prostřednictvím aplikace iTunes.

Služba je v rámci celé Evropy zpoplatněna měsíčním paušálem 6 eur (162 Kč) za jednotlivce a 9 eur (247 Kč) za rodinný účet pro šest lidí. Stejné ceny platí také v České republice.

Zdroj: Billboard

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama