vernee-apollo-nizka-cena-a-procesor-mediatek-helio-x25
Novinka Vernee Apollo: nízká cena a procesor MediaTek Helio X25

Vernee Apollo: nízká cena a procesor MediaTek Helio X25

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 12. 2016 09:00

Mladá značka Vernee se pomalu etabluje mezi výrobci smarpthonů. Po modelech Thor, Apollo Lite a Mars nyní přichází s novinkou Apollo. Ta má působivé specifikace a není přitom vůbec drahá.

Reklama

Mladý čínský výrobce značky Vernee ukazuje, že vyrábět výkonné a zároveň levné telefony jde. Důkazem je model Apollo, který se začne v polovině prosince prodávat za 300 dolarů (cca 9000 Kč s daní).

Smartphone je vybaven novým čipsetem Helio X25 od Mediateku (a předběhne tak zařízení jiných značek) a 21megapixelovým fotoaparátem se snímačem Sony IMX230. Kromě toho dále nabídne 5,5palcový Quad HD displej (2 560 × 1 440 px), 4 GB RAM a 64 GB prostoru na úložišti. Čelní kamerka pro selfie a videohovory má rozlišení osm megapixelů.

K dalším vlastnostem nového Vernee se řadí konektor USB typu C, celokovové provedení a 3180mAh baterie, kterou je možné na 50 procent kapacity dobít za pouhých 30 minut. Případní zájemci se mohou těšit i na originální balení. Krabička, ve které bude Vernee Apollo zabalené, poslouží totiž jako brýle pro virtuální realitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama