predstaveni-spickoveho-huawei-mate-9-je-na-spadnuti
Novinka Představení špičkového Huawei Mate 9 je na spadnutí

Představení špičkového Huawei Mate 9 je na spadnutí

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 11. 2016 17:00

Pouhé dva dny před oficiální tiskovou konferencí uniká phablet Huawei Mate 9 na dalších fotografiích. Nové snímky potvrzují předchozí zprávy. Smartphone dostane kovové tělo, dva fotoaparáty s certifikací Leica a téměř šestipalcový displej.

Reklama

Přestože k představení Mate 9 dojde až ve čtvrtek, o jeho výbavě víme už prakticky vše. Smartphone bude vyráběn ve dvou verzích. Základní provedení klasických tvarů doplní ještě druhá verze Pro. Druhá varianta dostane po vzoru Samsungu Galaxy S7 edge, respektive nešťastného modelu Galaxy Note 7, po stranách zaoblený QHD displej. Základní model si bude muset vystačit se skromnějším Full HD rozlišením.

Výbava chystané novinky bude špičková. Stejně jako model P9 bude telefon mít dvojitý fotoaparát s certifikací značky Leica, který se bude skládat ze dvou 20Mpx snímačů se světelností f/2.0. Výkonu bude dostatek díky osmijádrovému procesoru HiSilicon Kirin 960.

Vrcholná verze Mate 9 bude mít operační paměť s kapacitou 6 GB a vestavěné 256GB úložiště. Základní model s plochým displejem pak 4 GB RAM a 64 GB nebo 128 GB paměti. Špičkový Huawei nebude ochuzen ani o příkladnou konektivity a dostatečně rychlý snímač otisků prstů.

Zdroj: PA

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama