dell-predstavil-herni-notebooky-inspiron-14-a-15-gaming
Novinka Dell představil herní notebooky Inspiron 14 a 15 Gaming

Dell představil herní notebooky Inspiron 14 a 15 Gaming

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 11. 2016 13:30 7

Dell před nedávnem uvedl novou generaci notebooků Inspiron a spolu s ní i zatím nejvýkonnější modely Inspiron 14 a 15 Gaming cílící zejména na nadšence do počítačových her. Nové laptopy zaujmou už na první pohled svým agresivním vzhledem a solidní výbavou.

Reklama

U obou novinek lze vybírat z dotykových i nedotykových displejů s Full HD nebo 4K rozlišením s antireflexní úpravou. Plynulý chod nejnovějších her zajišťuje poslední, šestá generace čtyřjádrových procesorů Intel, operační paměť s kapacitou až 16 GB, až 1TB HDD úložiště (na výběr jsou i varianty SSD nebo kombinace HDD a SSD) a nejnovější samostatné grafiky GeForce GTX 950M (14") a 960M (15") se 4GB GDDR5 pamětí.

Oproti standardním Inspironům obstarává chlazení těchto počítačů speciální systém s dvojitými větráčky a nechybí ani baterie se slušnou výdrží (52 Wh v případě 14“ modelu, 74 Wh u 15“ modelu) nebo vyladěné repro se subwooferem a technologií Waves MaxxAudio Pro.

Herní nadšenci také mohou svůj nový přístroj kdekoliv a kdykoliv chránit pomocí zákaznické podpory Dell Premium Support. Dell je první společností, která propojila automatizovanou proaktivní podporu s non-stop dostupnými profesionálními techniky poskytujícími vzdálenou diagnostiku a následný servis přímo na místě, a to již během jednoho až dvou pracovních dní, a komplexním řešením hardwarových i softwarových problémů.

Doporučené ceny notebooků Inspiron 14 a 15 Gaming pro český trh zatím upřesněny nebyly.

Dell představil herní notebooky Inspiron 14 a 15 Gaming
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Dell

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama