wifi-router-tp-link-archer-c58-v-prodeji
Novinka WiFi router TP-Link Archer C58 v prodeji

WiFi router TP-Link Archer C58 v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 10. 2016 16:00 2

Na český trh zamířil WiFi router Archer C58, který je určený především pro domácnosti a malé firmy. Poskytuje velmi rychlé připojení a dokáže pokrýt i členitý interiér díky třem výkonným externím anténám. Navíc jej lze ovládat i na dálku pomocí mobilní aplikace.

Reklama

Router podporuje současný přenos dat v pásmech 2,4 GHz a 5,0 GHz kombinovanou rychlostí až 1,35 Gbit/s. Umožňuje to nejnovější standard WiFi s označením 802.11ac. Dvoupásmové připojení umožňuje vytvořit dvě samostatné sítě, kde nenáročné úlohy jako e-mail, procházení internetu nebo poslech hudby probíhají v pásmu 2,4 GHz rychlostí až 450 Mbit/s, zatímco aktivitám náročným na přenosovou kapacitu a citlivým na prodlevy je vyhrazeno pásmo 5,0 GHz o rychlosti až 867 Mbit/s.

TP-Link umožňuje rodičům mít pod kontrolou připojení dětí k internetu nastavením seznamu povolených či zakázaných stránek a doby připojení. Zároveň je možné vytvořit bezpečně oddělenou síť pro návštěvy, které budou mít přístup k internetu, nikoli však k ostatním zařízením v síti.

Ke zprovoznění routeru postačí jen několik minut. Následně je možné zařízení spravovat nejen prostřednictvím webového rozhraní z libovolného počítače, ale také pomocí mobilní aplikace Tether pro zařízení se systémy iOS a Android, kterou výrobce poskytuje volně ke stažení.

Cena routeru Archer C58 v České republice začíná na zhruba 1 100 Kč včetně DPH.

WiFi router TP-Link Archer C58 v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TP-Link

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama