seagate-backup-plus-portable-prvni-2-5palcovy-externi-disk-s-kapacitou-5-tb
Novinka Seagate BackUp Plus Portable: První 2,5palcový externí disk s kapacitou 5 TB

Seagate BackUp Plus Portable: První 2,5palcový externí disk s kapacitou 5 TB

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 10. 2016 15:00

Seagate Technology uvede v listopadu na český a slovenský trh externí disk Backup Plus Portable. Novinku zdobí elegantní kovový design a obří kapacita úložiště. V prodeji bude ve čtyřech barvách – červené, modré, stříbrné a černé za cenu 5 490 Kč s DPH.

Reklama

Disk v provedení 2,5 palce stačí připojit k počítači nebo notebooku pomocí konektoru USB 3.0 nebo USB 2.0, žádný externí zdroj napájení již není potřeba. Pokud navíc nainstalujete NTFS ovladač pro Mac, můžete Backup Plus Portable využívat na různých počítačích s operačními systémy Windows a Mac bez formátování.

Přibalený software Seagate Dashboard poskytuje nástroje pro lokální zálohování i zálohy mobilních zařízení stejně jako ukládání do cloudu nebo zálohy dat ze sociálních sítí. Software uživatelům nabízí zálohu dat na vyžádání jedním kliknutím nebo možnost zálohu naplánovat podle svých potřeb.

Dostupná bude i bezplatná aplikace Seagate Mobile Backup pro mobilní zařízení s Androidem a iOS, která slouží k zálohám všech obrázků a videí ze zařízení na externí disk nebo do cloudu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama