huawei-chce-mit-nejlepsi-smartphone-takhle-mate-9-vypada
Novinka Huawei chce mít nejlepší smartphone. Takhle Mate 9 vypadá

Huawei chce mít nejlepší smartphone. Takhle Mate 9 vypadá

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 10. 2016 19:00 4

Ačkoli je tisková konference naplánovaná až na začátek listopadu, finální podoba chystaného smartphonu Huawei Mate 9 již byla prozrazena. Detailní rendery, které uveřejnil Evan Blass (@evleaks), potvrzují dřívější spekulaci, že telefon přijde i ve verzi se zahnutým displejem.

Reklama

V případě chystaného Huawei Mate 9 se můžeme těšit na špičkovou výbavu, podtrženou duálním fotoaparátem s certifikací německé značky Leica. Pro obě varianty připravovaného phabletu platí, že dostanou 5,9palcový displej, osmijádrový procesor Kirin 960, konektor typu USB-C pro nabíjení a přenos dat a kruhový snímač otisků prstů. Avšak zatímco model s plochým displejem si bude muset vystačit jen s Full HD rozlišením, verze se zakřiveným displejem se blýskne standardem Quad HD. Novinky se od sebe budou lišit také fyzickým tlačítkem pod displejem, které nabídne jen model Pro.

Do prodeje by se mělo dostat několik paměťových variant Mate 9. Vrcholné verze dostanou operační paměť s kapacitou 6 GB a vestavěné 256GB úložiště. Nižší potom 4 GB a 64 GB nebo 128 GB datového prostoru.

Huawei Mate 9 má jít do prodeje 8. listopadu, na evropský trh se však údajně dostane pouze plochá varianta. Zakřivený model firma nabídne zákazníkům zpočátku pouze na domácím trhu v Číně.

Zdroj: AA

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama