v-cr-se-zacal-oficialne-prodavat-asus-zenfone-3-max
Novinka V ČR se začal oficiálně prodávat Asus ZenFone 3 Max

V ČR se začal oficiálně prodávat Asus ZenFone 3 Max

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 10. 2016 17:00 7

Tchajwanský Asus začal v ČR prodávat dalšího zástupce z nové řady smartphonů ZenFone 3. Model s přídomkem Max klade důraz především na slušnou cenu a dlouhou výdrž baterie. Kdo hledá špičkově vybavený Android, bude se muset poohlédnout jinde.

Reklama

ZenFone 3 Max je nevelký smartphone s 5,2palxovým displeje, který má HD rozlišení 1 280 × 720 pixelů. Displej je chráněn sklíčkem Gorilla Glass 4 s mírným zakřivením v krajích (2.5D efekt). Max v názvu se týká především baterie, jejíž kapacita činí 4 100 mAh a měla by zaručit velmi dobrou výdrž na jedno nabití.

Výkon zajišťuje MediaTek 6737 společně se 2GB operační pamětí. Pro data je přichystána 16GB interní paměť a rovněž podpora paměťových karet. Hlavní fotoaparát se chlubí 13megapixelovým rozlišením a světelností f/2,0, počítat můžete i se záznamem Full HD videa. Čelní kamerka nabízí pětimegapixelové rozlišení.

Asus ZenFone 3 je v prodeji zatím jen ve stříbrné barvě, avšak brzy by obchody měly naskladnit také šedou a zlaou variantu. Cena je oficiálně stanovena na 5 489 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama