alza-prinasi-na-for-games-halu-plnou-virtualni-reality
Novinka Alza přináší na For Games halu plnou virtuální reality

Alza přináší na For Games halu plnou virtuální reality

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 10. 2016 02:00

Alza.cz okoření veletrh For Games pořádnou porcí virtuální reality, jednou z nejmodernějších interaktivních vychytávek. V Letňanech budou k vyzkoušení tři odlišné technologie – HTC Vive, PlayStation VR a Samsung VR. Program v Alza VR hale se však nebude točit pouze kolem virtuální reality, připraveny budou také technologické novinky na stáncích Lenova, Samsungu, MSI, HAL3000, AOC a Xboxu, nebo stage s opravdu různorodým programem.

Reklama

Alza bude mít v hale 2D mimo prostorů s virtuální realitou připraven také vlastní stánek s herní zónou a Alza počítačovými sestavami, kam si hráči a hr mohou v průběhu celého dne přijít zahrát. Moderní stroje budou k dispozici nejen k volnému hraní, ale budou zde probíhat také turnaje. Třešničkou tohoto stánku bude možnost spatřit nejvýkonnější sériově vyráběnou sestavu v ČR, Alza Red Bull Ultimátní hráč, v jehož vnitřnostech najdeme dvakrát GTX 1080 či nejvýkonnější procesor Intelu z řady Core i7.

Specialitku si připravilo Lenovo ve spolupráci s vydavatelstvím Comgad, v těchto dnech totiž spatří světlo světa dvojice očekávaných titulů WRC 6 a Ride 2, obě budou k vyzkoušení na jednom z herních notebooků Lenovo IdeaPad Y700 a IdeaPad Y900, nebo na závodním DX RACER playseatu, jemuž po prvním doteku podlehne naprosto každý. Všechny čtyři dny zde budou právě v Ride 2 a WRC 6 probíhat závody o nejrychlejší časy, samozřejmě o krásné ceny.

Alza přináší na For Games halu plnou virtuální reality
i Zdroj: PCTuning.cz

Stánek MSI nabídne virtuální realitu v podobě HTC Vive na strojích poháněných grafickými kartami GeForce. Jako samostatné kusy budou k vidění grafické krásky GeForce GTX 1060 Armor 3G OCV1 a Radeon RX 470 Gaming X 4G, ze základních desek to pak bude dvojice Z170I GAMING PRO AC a B150 GAMING M3. Chybět nebude také hraní na strojích Nightblade X2 nebo Vortex G65.

Virtuální realita udává celému programu rozměr, stejně tomu bude také u Samsungu, který taktéž disponuje vlastní technologií virtuální reality, Samsung VR headsetem. Mimo hraní s brýlemi bez hranic se na stánku Samsungu budou testovat další moderní technologie včetně mobilní vlajkové lodě Samsung Galaxy S7. V průběhu prodlouženého víkendu se právě tady může každý potkat s profesionálními hráči týmu eSuba a třeba je i vyzvat v Hearthstone!

Během prodlouženého víkendu budou v hale mimo volného hraní probíhat i turnaje pro veřejnost, do kterých se může zapojit naprosto každý. Volné hraní spolu se super turnaji bude probíhat i na stánku HAL3000 AOC na HAL3000 MČR sestavách a monitorech AOC.

V Alza VR hale nebude chybět ani vlastní podium, kde se mimo programu s virtuální realitou HTC Vive a PlayStation VR mohou návštěvníci od čtvrtka do neděle těšit na přednášky o progamingu v Čechách a na Slovensku, stejně jako na zápasový program nejlepších domácích týmů v Overwatch, Dota 2, Rocket League a CS:GO, jenž bude probíhat v průběhu celého veletrhu.

Alza přináší na For Games halu plnou virtuální reality
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Alza TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama