honor-6x-prinese-dualni-fotoaparat-do-stredni-tridy
Novinka Honor 6X přinese duální fotoaparát do střední třídy

Honor 6X přinese duální fotoaparát do střední třídy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 9. 2016 13:00

Čínský certifikační úřad TENAA se v minulosti již několikrát ukázal jako spolehlivý zdroj informací o chystaných novinkách. Nejčerstvějším úlovkem, který uvízl v jeho databázi, se stal doposud nepředstavený Honor 6X.

Reklama

Základem nového telefonu se stane 5,5palcový Full HD displej (patrně IPS), který bude vsazen do bytelného kovového těla. Zadní strana zařízení poskytne útočiště kruhové čtečce potisků prstů a duálnímu foťáku, který doplní jedna přisvětlovací LED. Snímače fotoaparátu však nebudou umístěny vedle sebe, jako v případě modelu Huawei P9 nebo Honoru 8, ale pod sebou.

Výkon telefonu propůjčí osmijádrový Snapdragon 625 společně s grafikou Adreno 506 a 2 GB či 3 GB operační paměti. Pro data a operační systém Android 6.0 Marshmallow by mělo být připraveno 32GB úložiště se slotem na microSD karty.

Podle několika zdrojů dojde k představení Honoru 6X na domácím čínském trhu 18. října. Zatím není známo, jestli smartphone půjde do prodeje také v ČR. A ani za jakou cenu se případně bude prodávat.

Zdroj: GSM Arena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama