huawei-je-nejvetsi-cinskou-soukromou-spolecnosti
Novinka Huawei je největší čínskou soukromou společností

Huawei je největší čínskou soukromou společností

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 9. 2016 10:00 1

Huawei se umístil na prvním místě žebříčku „China Top 500 Private Enterprises 2016“ coby největší soukromá čínská společnost roku. Podle expertů firma za úspěch vděčí ohromným investicím do výzkumu a vývoje, které v těchto oblastech převyšují výdaje konkurentů.

Reklama

Huawei po celém světě provozuje 16 center výzkumu a vývoje (např. v Německu, Belgii, Švédsku, UK) a jen v Evropě zaměstnává více než 10 000 lidí. Firma působí v České republice 13 let, má centrálu v Praze a založila zde jedno tréninkové centrum. V ČR Huawei zaměstnává více než 400 lidí, z nichž 95 % jsou lokální zaměstnanci.

„Díky našemu odhodlání, maximálnímu úsilí a inovativnímu přístupu k technologiím jsme schopni zákazníkům i partnerům nabídnout ty nejlepší služby, produkty a řešení. Tento přístup pomáhá Huawei růst nejen v Číně, ale rovněž na ostatních trzích, včetně České republiky, která pro nás patří mezi klíčové trhy v Evropě,“ říká Radoslaw Kedzia, CEO Huawei pro Českou republiku a Slovensko.

V minulých dnech Huawei představil „hymnu“ svojí spotřebitelské divize, přičemž není bez zajímavosti, že za dějiště klipu k písni „Dream It Possible“ zvolil české hlavní město, Prahu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama